Jak připraví Thor: Ragnarok půdu pro Avengers: Infinity War?

Jak třetí díl připraví půdu pro komiksovou událost desetiletí?

Už dávno víme, že všechny dosavadní filmu od Marvelu svým způsobem připravovaly půdu pro Avengers: Infinity War a zatím nepojmenované pokračování. A platí to i pro blížící se podívanou Thor: Ragnarok. Potvrdil to výkonný producent Brad Winderbaum:

"Je to podobné, jako v případě Návratu prvního Avengera, který odebral spoustu prvků z herní plochy, aby to bylo pro Avengers v Avengers: Age of Ultron těžší. Je to podobná věc. Celý vesmírný svět MCU (marvelovské filmové universum, pozn. redakce) byl tak nějak v pohodě. Měli jste Thanose a měli jste Chitauri a měli jste všechny tyhle různé příchozí hrozby. Ale také jste měli Asgard a všechny tyhle obranné síly. My jsme udělali to, že je pro tyhle obranné prvky mnohem těžš, přijít na pomoc."

Jinak řečeno, neznamená to, že když ústřední postavy Avengers lusknou prstem, dočkají se pomoci ze všech různých stran. Pro jejich spojence bude mnohem náročnější přiběhnout a přiložit ruku k dílu.

Ale samozřejmě spoustě z nich se to určitě nakonec podaří a my si 3. května 2018 a 2. května 2019 určitě užijeme jedno z nejvelkolepějších dobrodružství filmové historie.

Zdroj: ComicBook

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat