Historický okamžik, Negan z Živých mrtvých řekne v televizi slovo F*CK

No ne ne.

Na televizních obrazovkách je často k vidění spousta násilí, nějaký ten sex, ale pokud tam zazní slovo jako F*CK, je oheň na střeše.

Proto se také tvůrci seriálu The Walking Dead rozhodli, že v případě hrané verze Negana (Jeffrey Dean Morgan) umírní jeho slovník.

Ovšem, v osmé řadě zřejmě dojde k tomu, že Negan pronese ono magické slovo "FUCK". Tvůrce bratrského seriálu Fear the Walking Dead Dave Erickson se nechal slyšet:

"Máte určité množství vulgárních slov, které můžete říct a pak je tu seznam toho, co můžete udělat a co ne. Myslím, že to byl náš koordinátor scénáře, který mi řekl, že tu byl email, který se objevil, kde byla poznámka, že můžeme použít slovo ´fuck´ dvakrát v průběhu celé řady."

Ty bláho, dvakrát, tak to je něco. Nicméně, pokud by tenhle výraz měl někdo říct na plná ústa, měl by to být Negan, protože v komiksu ho pronáší skoro neustále a je tak trochu jeho průvodním znakem.

A pokud znáte jiné seriály stanice AMC, tak víte, že například ve druhé řadě Preachera tento výraz padl. Tím pádem můžeme očekávat, že The Walking Dead bude následovat.

Osmá řada začíná 22. října.

Zdroj: ComicBook

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat