Fanoušci panikaří, bojí se, že zemře Maggie z Živých mrtvých

Proč si to myslí?

V seriálu The Walking Dead to nemá (skoro) nikdo jisté. Za sedm řad zemřela spousta vedlejších, ale i hlavních postav. A fandové se obávají, že další na řadě by mohla být Maggie (Lauren Cohan).

Co je k této myšlence vede? Skutečnost, že producent Scott M. Gimple prohlásil následující:

"Dítě Maggie se nenarodí v osmé řadě. Ale nic není nemožné."

Zdánlivě neškodné vyjádření. Ale ne v době internetu. Ihned se začalo spekulovat, že tím Scott naznačil to, že Maggie zemře dříve, než dá život svému potomkovi.

Ne, že by to nebylo možné, ale také to může znamenat jen fakt, že osmá řada bude mapovat kratší časový úsek a Maggie ještě bude zbývat nějaká doba do porodu.

A pokud má opravdu Maggie zemřít, tak se tvůrcům musí nechat, že se rozhodně nebojí hodně drsných kroků. Zabít těhotnou ženu, která nedávno přišla o životního partnera, to je hodně silná káva.

Osmá řada začne 22. října.

Zdroj: AMC
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Copak si někdo myslel, že Maggie v 8. sérii porodí? Podle vyjádření tvůrců se celá 8. série bude věnovat válce a podle poslední scény v traileru nás čeká po jejím ukončení cca dvouletý časový skok. V komiksu Maggie porodila během toho časového skoku a já nepochybuji o tom, že tomu tak bude i v seriálu. Maggie, jakožto nová vůdkyně Hilltopu, je pro příběh důležitá. Ta určitě nezemře. Alespoň ne v nejbližší době.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě bych dodal, že Maggie zřejmě porodí mimo kamery a je dost možné, že 8. série skončí záběrem na Alexandrii po dvouletém časovém skoku, tudíž by jsme Maggiino dítě viděli až v 9. sérii.

      Vymazat