Zapomeňte na Batmana z Batman vs Superman, v Justice League se dočkáme tradičnější podoby Netopýřího muže


Co prozradil Ben Affleck o postavě Batmana z nadcházející týmovky Justice League?

Čerstvý pětačtyřicátník Ben Affleck to v komiksovém světě (a zejména tom novinářském) nemá úplně snadné. Kdybychom za každou informaci o tom, že Afflecka v budoucích projektech z DCEU přeobsadí dostali korunu, tak ještě naše vnoučata nemusí pracovat. Naposledy takto přiložil dříví do ohně Benův bratr, Casey Affleck, když se v rozhovoru pro WEEIVideo zmínil o tom, že Ben se natáčení sólovky Batmana nebude účastnit. Spekuluje se o tom, že jde o vtip, ale kdoví, jak to s Batmanam bude.

Nicméně, Bena jako Bruce Waynea určitě uvidíme ve filmu Justice League (2017) a právě o tom, jaký Batman v očekávané týmovce bude, se Ben rozpovídal pro server EW. Z jeho slov jednoznačně vyplývá, že temný rytíř, kterého jsme viděli v Batman v Superman (2016), je pryč:

"BvS se trochu odklonilo od tradičního Batmana. Začal s čirou nenávistí vůči Supermanovi, protože během jeho bitvy se Zodem zemřeli Bruceovi zaměstnanci. Držel v sobě hodně hněvu, ačkoliv možná i trochu nesmyslně. Tohle bude jiný, tradičnější Batman. Je to hrdina - dělá hrdinské věci, zachraňuje lidi, snaží se pomáhat. Teď to bude víc o tom, jak je Batman vyobrazován v komiksech. Bude z toho víc cítit ten Batman, kterého poznáte, když si otevřete jakýkoliv komiks Justice League."

Affleck nicméně nezapomněl ani komentovat film jako takový, když dodal:

"Myslím, že máme parádní příběh. Vlastně je to příběh s více hlavními postavami, což je rozhodně skvělý koncept. Batman je v situaci, kdy musí zkontaktovat a najít právě tyto další hlavní postavy a přesvědčit je, aby něco dělaly. Pak vlastně vzniká drama, jestli se mu to nakonec povede nebo ne. I proto má proti předchozím filmům Justice League naprosto odlišný tón."

Jak se Affleckova slova promítnou do reality, poznáme v kině už 16. listopadu tohoto roku. A co vy, těšíte se na tradičnějšího Batmana?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: DEADMANincCZ

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat