Opravdu byl Robert Pattinson požádán, aby ve filmu orálně uspokojil psa?

Ano, i taková témata se řeší.

Když se Robert Pattinson objevil v pořadu Jimmy Kimmel Live!, vyprávěl příběh o tom, že byl v nezávislém filmu Good Time požádán, aby ústy uspokojil psa.

To samozřejmě v puritánské Americe spustilo vlnu negativních reakcí a tak se Robert rozhodl vysvětlil, co se opravdu stalo:

"Příběh, který jsem vyprávěl v Jimmy Kimmel minulou noc se, jak se zdá, vymkl kontrole. Co nebylo pochopeno je to, že to měl být vtip. Nikdo neočekával nebo nepředpokládat, že se něco takového stane na place Good Time. 

Samozřejmě asi těžko předpokládat, že by někdo něco podobného po Robertovi opravdu žádal. Film Good Time byl sice dost svérázný, ale zaprvé by žádný normální herec nic takového neudělal a zadruhé ochránci zvířat by zešíleli.

"Všichni jsme velcí milovníci zvířat a samozřejmě bychom nikdy neudělali nic, co by jim ublížilo. Všichni zapojení do Good Time jsou neuvěřitelní profesionálové a dali jsme se dohromady, abychom natočili film, na který jsem extrémně pyšný. Cítím se v současné chvíli trapně, snažil jsem se Jimmyho rozesmát a skončilo to tak, že jsem stvořil zmatek a mylný dojem."

Holt i zdánlivě neškodný (i když trochu nechutný) vtípek se může zvrtnout, pokud není pochopen. Pokud jde o samotný film, tak ten je docela chválen, ale asi nejde o podívanou pro každého.

Zdroj: People

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat