Komiksové střípky: Představitelka Mery z Aquamana je kost. A která postava z Justice League se zřejmě objeví v sólovce Flashe?

Komiksové zajímavosti.

Ve filmu Justice League se představí Aquamanova (Jason Momoa) přítelkyně, mocná kouzelnice Mera (Amber Heard). A následně si ji užijeme v celé kráse v sólovce Aquamana. Právě z natáčení tohoto filmu pochází nová fotka. Ta ukazuje Amber, kterou připravují na záběr. Sice nevím, proč má herečka úbor jako domina, ale vypadá v něm dobře.

Příspěvek sdílený Amber Heard (@amberheard),

Justice League bude mít premiéru 16. listopadu tohoto roku, Aquaman pak 20. prosince 2018.

Ve stejném roce měla do kin dorazit i sólovka Flashe, ale film přišel o své režiséry a následně došlo k rozhodnutí, že nepůjde o standardní film o "zrození" superhrdiny, ale námětem bude komiksová zápletka Flashpoint.

Premiéra filmu by se měla odehrát až v roce 2020, což je špatná zpráva, naopak dobrá je, že by se v něm měla objevit oblíbená členka Justice League a to Wonder Woman (Gal Gadot).

A dá se odhadovat, že nepůjde o jediného superhrdinu, kterého se ve filmu dočkáme. Koho bychom ještě mohli vidět? To záleží na tom, jak věrný bude film předloze.

V komiksové verzi je Flashpoint velmi dramatická událost, která změní hromadu příběhových linií mnoha dalších ikonických postav. Třeba tak půjde o Justice League 1.5.

Zdroj: Forbes
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat