Kdo si zahraje "Krvavou královnu" v novém filmu Hellboy? Milla Jovovich

Tak to je rozhodně zajímavá castingová volba.

Film Hellboy sice přišel o přídomek Rise of the Blood Queen, ale jak se zdá, tak to neznamená, že nejmocnější britskou kouzelnici (přečůrala i Merlina) Nimue ve filmu neuvidíme.

Naštěstí se jí dočkáme a už se dokonce ví, kdo si ji zahraje. Bude to Milla Jovovich, které rozhodně není hororově-akční žánr (do kterého bude Hellboy spadat) cizí. Vždyť se nejvíce proslavila díky sérii Resident Evil.

Je na místě upozornit, že zatím nebylo potvrzeno, že filmová Krvavá královna bude inspirována komiksovou Nimue, možná tvůrci provedou nějaké změny, ale upřímně řečeno očekávám, že by si nedovolili se v tomto případě odklonit od předlohy příliš výrazně.

SOUVISEJÍCÍ: NOVÝ HELLBOY BUDE SPÍŠE HOROREM NEŽ FANTASY. A BUDE SE INSPIROVAT U WOLVERINA

A byla by to škoda, Nimue je skvělá a pěkně proradná postava a Milla je pro tuhle roli jako dělaná. Divoké potvory jí prostě jdou.

Nicméně doufám, že nový Hellboy nebude až tak béčkový jako Resident Evil. Přece jen by byla škoda udělat z něj nepřehlednou videoherní šílenost, která sice nabídla hromadu akční scén, ale ty byly asi tak přehledné jako menu ve vietnamské fastfoodu. A ani se snad nebudu zmiňovat o příběhu (ano, věřte tomu nebo ne, něco takového v Resident Evil bylo).

Hellboy by se měl začít natáčet v září, datum premiéry oznámeno nebylo.

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat