Nový Hellboy bude spíše hororem než fantasy a stylem bude připomínat Logana, prohlásil tvůrce

Už se těšíme.

Poté, co bylo oznámeno, že vznikne nový film Hellboy (původně označovaný jako Hellboy: Rise of the Blood Queen), jsme se dozvěděli, že půjde o projekt s přístupností R (do 17 let pouze v doprovodu dospělé osoby) a bude mít výrazné hororové prvky.

Teď se o tom, proč bude další Hellboy nepřístupný mládeži, rozpovídal tvůrce komiksové předlohy a spoluproducent filmu Mike Mignola:

"Přiklání se to hororovým směrem, spíše než aby to kráčelo fantasy směrem tak, jak to dělal del Toro. Když přišel Neil (Neil Marshall, režisér filmu, pozn. redakce), rozhodli jsme se pro přístupnost R, takže nemá svázané ruce a může to být tak temné a drsné, jak jen bude chtít. Byl jsem jeho fanouškem a když se nastoupil na palubu, pomyslel jsem si, že je to skvělé, teď to bude opravdu akčně-hororový film. Ne, že bychom si libovali v krvi, ale když točíte s přístupností PG-13, narážíte na pravidla týkající se toho, jak intenzivní určité věci můžou být. Myslím, že pomohlo, že filmy Deadpool a Logan měly přístupnost R a co říkám lidem je to, že tón bude hodně blízký Loganovi - temný, drsný a ne něco, co neukáže končetiny létající vzduchem."

Jsem hodně zvědavý jak to dopadne. Komiks je také docela drsný, takže se nový film bude blížit předloze a nepůjde o hravou fantasy, ale o brutální akční podívanou s hororovými prvky. A to vůbec nezní špatně.

Natáčení by mělo začít v září, datum premiéry zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: The Verge
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat