Dave Bautista alias Drax dře v posilovně kvůli Avengers 4. Bojí se, že nebude taková korba jako představitel Thanose

Kdo má větší svaly?

Dave Bautista byl vždy macek. Svou kariéru začal jako profesionální zápasník a poté uspěl v herecké branži a to nejen kvůli svému talentu, ale také svalstvu. Obvykle totiž hraje v akčně orientovaných filmech.

Tím budou i Avengers 4. A Dave kvůli této očekávané komiksovce dře v posilovně jako kůň. Důvodem je hlavně Josh Brolin, který je ve formě kvůli roli v Deadpool 2. Bautista se ovšem nehodlá nechat zahanbit:

"Jsem známý tím, že jsem ve formě a velký chlap a popravdě, kvůli němu jsem dost nejistý! Přísahám bohu, že jsem prohlásil, že v listopadu, kdy budu dělat nějakou práci pro čtyřku, ´Budu v lepší formě než ty, protože jsem si kvůli tobě, ty sráči, sám sebou nejistý!"

Soudě podle fotografií je Josh opravdu ve formě a zvládl to docela rychle. I toho si je Dave vědom:

"Doslova se změnil v řádu měsíců. Je to samec. Nejen, že svalovec, ale on je i vyrýsovaný. Jeho obličej je teď vytesaný, jako by byl model. Je jako úplně jiná osoba."

Co si budeme povídat, na natáčení Avengers: Infinity War a zatím nepojmenované čtyřky je hodně nařachaných pánů. Nechtějte, abych začínal s Chrisem Evansem nebo Hemsworthem...

Infinity War má premiéru 3. května 2018, druhý Deadpool 31. května 2018 a čtyřka Avengers 2. května 2019.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat