Co si v seriálu Arrow vydupal představitel Deathstrokea Manu Bennett

Proč Manu Bennett upravil scénář pilotního dílu 6. řady Arrowa?

Manu Bennett se jako Deathstroke v univerzu CW těší nemalé fanouškovské oblibě a jeho návrat na konci 5. řady byla rozhodně jednou z nejlepších věcí, kterou fanoušci Arrowa po slabší 4. řadě dostali. Bennett se nicméně rozpovídal o jeho budoucnosti v seriálu Arrow, konkrétně pak o první epizodě 6. řady.

"Konkrétně šlo o to, že jsem tam měl pobíhat s další partou lidí jako skupinka - oni a Slade. Tohle je snad muzikál? To nepůsobí dobrým dojmem," řekl Bennett Marcovi Guggenheimovi, výkonnému producentovi.

"Marc se mnou souhlasil, takže uvidíte takovou specifickou scénu, kterou už jste mohli vidět v traileru na 6. řadu, kdy řeknu, že to nikdy k lodi nestihneme a že radši budu pokračovat na vlastní pěst a odcházím pryč. Chci víc předvést sílu vztahu mezi Sladem a Oliverem, než abych pobíhal se skupinou a dělali bychom na sebe "Hej! To se povedlo! Plácneme si!"

Jak se Bennettova scenáristická úprava projeví v samotném seriálu, se dozvíme 12. října 2017, kdy má premiéru první díl 6. řady nazvaný Fallout.

Sdílej na Google+

Autor: DEADMANincCZ

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat