Co říkají hvězdy Hra o trůny o odhalení pravdy o Jonu Snowovi?

Jak na to reagují? POZOR, SPOILERY!!!

V závěru (recenze) sedmé řady Game of Thrones došlo k podivnému momentu. Daenerys (Emilia Clarke) a Jon Snow (Kit Harington) na to "hupsli", což není překvapením, ovšem pravdou je, že jsou příbuzní. A to už tak roztomilé není (i když ve Hře o trůny to není až tak výjimečné). Co na to říkají herci ze seriálu?

Emila to brala s humorem a smíchem: "Fuj!... Seženu si kartáček na zuby."

 A pokud jde o to, jak se asi Daenerys zachová, až zjistí, že Jon má nárok na Železný trůn, tak má Emilia více méně jasno:

"Tvrdě jsem na tom pracovala, takže se nechci dělit o trůn. Trůn je dost velký na jeden dračí zadek a to ten můj. Tak to je!"

Vyjádřil se i Kit Harington:

"Obvykle se během natáčení filmu poprvé setkáte s kolegyněmi a časem se mezi vámi vyvine chemie. Ale pokud někoho znáte sedm let a sdílíte s ním tohle neuvěřitelné životní dobrodružství... docela jsme kvůli tomu vyšilovali. Já na to, ´Jaké je v téhle scéně sexuální napětí?´a ona na to, ´Přestaň mluvit o sexuálním napětí! Je to unikátní zkušenost, být hercem a vědět, že se svět dívá." 

Emilia k tomu dodala: "Ano, ´Mohl bys prostě přestat? Prostě na mě hoď sexy pohled, nemluv pořád o sexuální chemii.´ Miluji, že když se účastníme nějakých divočejších scén, je to krásné přijetí beze slov.... jo." 

A jak to bude mezi nimi dál podle Kita?

"Něco z toho nemůžu předpovědět. Možná spolu odejdou do západu slunce. Možná se navzájem zabijí."

Jak myslíte vy, že to skončí?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat