Co by režisér James Gunn změnil na prvním dílu Strážců Galaxie? A který slavný zpěvák mohl mít ve dvojce cameo?

Zajímavosti o Guardians of the Galaxy.

Většina z nás by asi na své práci zpětně provedla nějaké úpravy. Režisér Strážců Galaxie James Gunn je na tom stejně.

Pokud jde o první film, který byl mimochodem velmi dobře hodnocen, tak i ten by si podle něj zasloužil změny:

"V prvním filmu je zmatená zápletka týkající se záporáka, na které bych rád znovu pracoval. V dané době pro Marvel pracovala komise (už nefunguje), která měla mnoho návrhů a takhle to skončilo. Bylo to o něco zmatenější."

Řeč je o komisi Marvel Creative Committee, jejímiž členy byli někteří z vysoce postavených zaměstnanců Marvelu. Po nástupu Kevina Feigea do funkce šéfa Marvel Studios, ale byla komise rozpuštěna.

A špitá se o tom, že právě tahle komise byla důvodem, proč se vzdal režie Ant-Mana (2015) Edgar Wright, který na něm pracoval spoustu let.

David Bowie
Další zajímavostí, která se týká tentokrát druhého dílů je to, že se uvažovalo o přizvání zpěváka Davida Bowie. I to prozradil James:

"Chtěl jsem, aby David Bowie hrál člena Yonduova originálního týmu. S Kevinem Feigem jsme mluvili o cameo roli v Guardians Vol. 2 a on nadhodil Bowieho jméno. Řekl jsem mu, že by mě nic na světě neudělalo šťastnějším, ale slyšel jsem od společných přátel, že mu není dobře. Pak jsme slyšeli, že je v pohodě a že by se to mohlo potencionálně povést. Kdoví, co to vše znamenalo?"

Nakonec k tomu ale nedošlo, herec 10. ledna 2016 zemřel. Což Gunna velmi zasáhlo, protože byl jeho velkým fanouškem.

Cameo Davida Bowie by bezpochyby udělalo Jamesovi i mnoha fandům z celého světa radost. Ale bohužel, nedošlo k tomu a už ani nedojde.

Co byste na Guardians of the Galaxy změnili vy?

Zdroj: Facebook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat