Warner Bros. prý plánuje filmy s Batmanem bez Bena Afflecka

Nic moc potěšujícího.

Se sólovkou Netopýřího muže je to komplikované. Původně měl Ben Affleck ztvárnit nejen hlavní roli, ale také spolupracovat na scénáři a zajistit režii. Jenže pak se nechal slyšet, že se vzdává režie, aby se mohl soustředit na herectví.

Ovšem, začalo se proslýchat, že by si ve filmu dokonce nemusel ani zahrát. To sice potvrzeno nebylo, ale podle všeho společnost Warner Bros. počítá s tím, že by Ben nemusel být dál Temným rytířem.

Šéf filmových studií Warner Bros. Toby Emmerich se nechal slyšet: "Ben je naším Batmanem. Milujeme ho jako Batmana. Chceme ho udržet v kápi tak dlouho, jak jen budeme moci."

To zní, že je vše v pořádku, ale některé zdroje, které prý znají situaci ve Warner Bros., tvrdí, že společnost přemýšlí nad tím, jak se elegantně rozloučit s Affleckovým Batmanem.

Je otázkou, proč se o něčem takovém uvažuje. Možná jsou důvody na straně Afflecka, možná je důvodem to, že se Ben blíží padesátce, což není úplně málo. Samozřejmě je ve fyzické formě, kterou by mu mohli závidět i někteří dvacátníci, ale přece jen skoro padesátiletý Batman, to asi není pro Warner Bros. ideální představa.

Zatím je jasné to, že se Ben vrátí jako Batman v Justice League, ale co bude pak, to je ve hvězdách. První díl Justice League má premiéru 16. listopadu tohoto roku.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat