Komiksové střípky: Deadpool bude příběhově úplně jiný. Enchantress se v Suicide Squad 2 asi neobjeví. A Disney čelí žalobě za Avengers a Strážce Galaxie

Komiksové zajímavosti.

V prvním dílu Sebevraždného oddílu (2016) dělala pěkný bordel Enchantress v podání Cary Delevingne. A ta by se ráda vrátila i v pokračování, ale nevypadá to, že by k tomu mělo dojít:

"Jsem si skoro jistá, že se nevrátím. Byla to zkušenost, která mi změnila život a samozřejmě, že bych ráda pracovala na dalším, ale nemyslím si, že by to v případě téhle postavy dávalo smysl."

Není to ale úplně vyloučeno, dvojka je zatím ve velmi raných fázích příprav, takže je klidně možné, že se June Moon/Enchantress může objevit, i kdyby mělo jít jen o cameo.

Žaloba na Disney

Disney je velká a hlavně bohatá společnost, takže čas od času na ni někdo prostě podá žalobu. K tomu došlo k nyní. Firma zabývající se speciálními efekty Rearder tvrdí, že Disney uzavřel smlouvu se subjekty, které Rearderu ukradly technologii MOVA Countour Reality Capture, kterou pak Disney použil u filmů Strážci Galaxie (2014)Avengers: Age of Ultron (2015) a Kráska a zvíře (2017).

O tom, zda je žaloba oprávněná nebo ne, bude zřejmě muset rozhodnout soud (pokud nedojde k mimosoudnímu vyrovnání). Zatím není jasné, kdy by se mohl konat.

Deadpool 2 bude  jiný než jednička

Všichni jsme asi zvědaví na to, jak bude vypadat Deadpool 2. Jednička byla skvělá a tak nebude snadné natočit důstojné pokračování. Ale jistá je jedna věc, tvůrci nemají v plánu nabídnout jen kopii původního filmu. Tvrdí to T.J. Miller, která ztvárňuje Weasela:

"Nebude to jako Pařba ve Vegas 2, nebude to ten samý film na jiném místě... Jsou tu jiné výzvy, odehrají se jiné věci, některé opravdu tragické, v první části filmu dojde k hodně temným událostem, se kterými se bude zbytek filmu tak nějak vypořádávat, takže to je zajímavé. Weasel pak zůstane absolutně nejsobečtějším individuem na povrchu zemském."

Tak držíme palce tvůrcům i divákům, aby dvojka, která bude mít premiéru 28. června 2018, byla minimálně stejně zábavná jako předchozí film.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat