Tom Holland chce, aby jeho Spider-Man spojil síly s Hulkem. A ve Spider-Man: Homecoming byla chyba, která se týká Avengers

Něco o Pavoučím muži. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

Spider-Man: Homecoming aktuálně řádí v kinech a vypadá to, že z něj bude velký hit (za čtvrtek a pátek stačil vydělat více než 50 milionů dolarů). Plány na pokračování jsou tak čím dál více reálné.

A už víme, že v dalším dílu se sice neobjeví Iron Man (Robert Downey Jr.), ale jiný, zatím nepojmenovaný komiksový hrdina od Marvelu.

Představitel Spider-Mana by rád Ant-Mana (Paul Rudd), ale rozhodně by se nebránil Hulkovi (Mark Ruffalo):

"Myslím, že na přítomnosti Hulka by mohlo být něco skvělého, víte? Opravdu se mi líbí nápad Spider-Man a Hulk. V komiksu existuje opravdu skvělý obrázek, kde Spider-Man sedí na pouliční lampě a zírá na Hulk a myslím, že by mohla vzniknout spousta vtipů o tomhle velkém zeleném chlápkovi, takže si myslím, že by to byla spousta zábavy."

Upřímně pochybuji, že se zrovna Hulk ukáže v dalších filmech se Spider-Manem, spíše to tipuji (a byl bych za to rád) na Black Widow (Scarlett Johansson), ale přítomnost Hulka není úplně vyloučena.

Přece jen, Hulk je také jedním z Avengers a právě na Avengers (2012) jsme ve Spider-Man: Homecoming mohli vidět několik odkazů. Například scénu z minulosti, ve které Adrian Toomes (Michael Keaton) pracoval s dalšími lidmi na odstraňování následků bitvy s Chitauri.

K té došlo v roce 2012 a poté ve Spider-Man: Homecoming následoval skok do doby o osm let později. Tedy, mělo by to být do roku 2020, ale Spider-Man se odehrává v roce 2016.

Jde tedy o chybu, případně o úpravu časové osy marvelovských filmů. Ale ať tak nebo tak, je jasné, že k podobným případům prostě docházet bude, protože marvelovské filmové universum je větší a větší a tím pádem komplikovanější a komplikovanější a tvůrci si ho prostě a jednoduše uzpůsobují dle potřeby, přestože to může narušit kontinuitu.

Stáli byste o Hulka v dalších filmech o Spider-Manovi?

Zdroj: MTV

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat