Představitelka Yary Greyjoy málem dostala padáka ze Hry o trůny

Jaký k tomu byl důvod?

Obměna hereckých představitelů není až tak výjimečnou události a platí to i pro kultovní fantasy Game of Thrones. Například blond matku draků Daenerys (Emilia Clarke) si původně měla zahrát Tamzin Merchant. Ta se dokonce objevila v pilotní epizodě, ale její scény byly přetočeny (bylo ale řečeno, že ne kvůli výkonu Tamzin).

A málem došlo také k tomu, že si Yaru Greyjoy nezahrála Gemma Whelan. Ve svém online životopisu totiž uvedla, že se objeví v Game of Thrones a to ji málem stálo roli.

"První lekce, kterou jsem se naučila, když jsem získala práci. Nikdo mi neřekl, že o tom nemám mluvit. Prostě jsem si myslela, že je to normální dát to do Spotlight (seznam herců, ve kterém castingoví pracovníci hledají vhodné kandidáty na role, pozn. redakce), takže jsem to napsala do životopisu, ´Tohle léto bude Gemma hrát Yaru Greyjoy v Game of Thrones.´ A internet zešílel. Jeden milý ale opravdu milý producent ze Hry o trůny mě zavolal do své kanceláře a řekl, ´Tohle je velmi vážné. Málem jsme vás kvůli tomuto nemohli zaměstnat."

Nakonec se ale situace uklidnila a Gemma roli dostala. Brzy ji tak uvidíme i v sedmé řadě Game of Thrones, která začíná 16. července.

Líbí se vám Gemma jako Yara?

Zdroj: U.K. Times
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat