Podivné místo, na kterém má Tom Holland tetování Spider-Mana

Kam si ho nechal udělat?

Není pochyb o tom, že film Spider-Man: Homecoming udělá z Toma Hollanda hvězdu první zářivosti. Speciálně poté, co se recenzenti rozplývají nad jeho výkonem. A tak není překvapením, že je Tom Pavoučímu muži velmi vděčný.

SOUVISEJÍCÍ: RECENZENTI SI SPIDER-MAN: HOMECOMING NEMŮŽOU VYNACHVÁLIT

A tím pádem není překvapení, že se rozhodl nechat si udělat tetování s motivem Spider-Mana. I když na hodně zvláštní místo. Na chodidlo:

"Opravdu to bolelo. Byla to úžasná zkušenost. Nechal jsem si to udělat tady v New Yorku neuvěřitelným umělcem v tetovacím studiu jménem Bang Bang Studio a byl velmi milý. Vždy jsem chtěl symbol Spider-Mana na spodní část mé nohy, ale nikdy jsem si nemyslel, že si to nechám udělat. A pak se objevila tahle příležitost a já na to, ´Jo, můžeme to udělat,´ a nechal jsem si to udělat. Byla to neuvěřitelná zkušenost. Vlastně jsem si to musel nechat udělat třikrát, protože na spodku chodidla to bledne. Potřetí se do toho pustil opravdu rázně."

Rozhodně jde o netradiční místo, kde mít tetování, ale zase je chytré dát si ho někam, kde není vidět a maskéři tak nemusejí vyplýtvat tunu make-upu, aby ho zakryli, pokud si to role žádá.

Který herec má podle vás nejlepší tetování?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat