Nový Hellboy měl původně navazovat na první dva filmy

Nakonec tomu tak nebude.

Původně byl v plánu Hellboy 3. Pak ale bylo rozhodnuto, že se dočkáme hororovějšího a krvavějšího rebootu nazvaného Hellboy: Rise of the Blood Queen, který nebude provázán s původními dvěma filmy. Ale prvotní plán byl takový, že nový projekt bude na předchozí dvojici Hellboyů odkazovat. Prozradil to tvůrce postavy Hellboye Mike Mignola:

"Původně jsme se pokoušeli provázat film s universem del Tora a pokračovat v těchto filmech. Ale poté, co jsme získali Neila Marshalla, pomysleli jsme si, ´Proč se pokoušíme pokračovat v tomto universu?´ Protože del Torův film je del Torův film a nechcete zkusit předat del Torův film někomu jinému. Speciálně ne někomu tak skvělému jako je Neil Marshall. A tehdy jsme z pokračování stal reboot. Je vzrušující mít jiného režiséra. Je vzrušující jít jinou cestou, vzít tento materiál a dát mu jiný úhel pohledu."

Je pravda, že styl Guillerma del Tora je unikátní a zkoušet ho kopírovat by nebyl dobrý nápad a tak je asi lepší, že s novým režisérem (Neil Marshall) bude mít Hellboy i odlišný přístup.

A pokud jde o nového představitelé hlavní role Davida Harboura, nechce nic podcenit a pečlivě se připravuje. I o tom se rozpovídal Mike:

"Je opravdu nadšený z toho, že je Hellboyem a chce se ujistit, že to chápe správně. SMSkuje mi otázky týkající se Hellboye, o jeho historii, o tom, co si postava pomyslí o tomhle a tamtom. Je opravdu bezva být zpět a být svědkem toho, jak se věci dávají do kupy."

Premiéra filmu zatím nebyla stanovena, ale o nového Hellboye je velký zájem a tvůrci se prý pokusí dostat ho do kin, co nejdříve.

Zdroj: Nerdist
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat