Komiksové střípky: Proč musíte milovat představitelku Wonder Woman Gal Gadot? Vrátí se do Flashe Harrison Wells?

A natáčení které scény z Guardians of the Galaxy Vol. 2 bylo naprosto úděsné?

Natáčení Strážců Galaxie Vol. 2 byla podle všeho zábava, ale našlo se i pár okamžiků, které nebyly zrovna k popukání. Vlastně byl jeden, který byl podle režiséra Jamese Gunna hrozný. Který? To popsal na Instagramu:

"V den, kdy jsme točili úvod s Egem a Meredith Quill, se Ford Cobra rozbil dvakrát v několika hodinách. V čase na place to je osm let. Měli jsme pouze jeden den na této venkovské cestě a jeden den s helikoptérou, ze které jsme točili úvodní záběr. Takže to bylo napjaté a štáb se snažil znovu rozchodit Cobru (natřenou stejnými barvami jako Milano a podobně jako Egova planeta). Čas ubíhal, ale nakonec se jim to povedlo. Posledních pár záběrů bylo nepoužitelných, protože byla moc velká tma. V podobných dnech obecně nepovažuji natáčení za mou oblíbenou součást režírování filmu."

Nakonec to ale vyšlo a dané scény vznikly.

Gal Gadot je prostě skvělá

Teď se na chvíli pobavíme o Gal Gadot. Ta je teď hodně v kurzu díky filmu Wonder Woman (2017) a upřímně není divu, že je tahle mladá paní tak populární. Je zábavná, je pohledná, je milá a očividně to není žádná nafoukaná madam, o čemž svědčí video z víkendového Comic-Conu, kde uklidňovala malou fanynku, která brečela štěstím, protože se setkala se svou hrdinkou. Gal prostě nejde nemilovat.


Malou slečnu podpořili i Ben Affleck a Ezra Miller, který prohlásil:

"Jsi válečnice! Tvoje schopnost plakat je tím, co tě dělá takovou válečnicí. Přidej se k Justice League, kdykoliv budeš připravená."

Je fajn vidět, že ne všichni herci jsou primadony. Zmíněnou dámu a pány uvidíme poměrně brzy a to ve filmu Justice League. Premiéra je naplánována na 16. listopadu.

Vrátí se Harrison?

Pokud jste viděli zatím poslední řadu Flashe, víte, že s Harrisonem Wellsem to nedopadlo úplně nejlépe. Ale také víme, že není až takový problém sehnat nového Wellse. Dočkáme se ho tak ve čtvrté sérii? Na to odpověděl jeho představitel Tom Cavanagh:

Tom Cavanagh jako Harrison Wells
"S Harrym jsme zatím jen začali a uvidíme, jak budeme pokračovat směrem k velkým příběhovým zápletkám dané řady, nevím, kolik toho lidi víte o ústředním padouchovi a dalších tématech, ale kolem této doby uvidíme, jaké verze Wellse jsou k dispozici... Jak jsem řekl, je tu spousta odlišných Zemí, které jsme stvořili a jsou tu všichni tihle různí Wellsové, ze kterých se dá vybírat a tak jsme z nich vybrali."

Není asi překvapením, že se Well vrátí, přece jen, je to jedna z nejpopulárnějších postav. Nová řada Flashe začíná 10. října.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat