Avengers: Infinity War - Proč jsme stále neviděli ukázku? A ze Star-Lorda a Thora budou ve filmu kámoši

Vznikne tým blond sympaťáků.

Na akci D23, která proběhla předminulý týden i na víkendovém Comic-Conu měli návštěvníci možnost zhlédnout ochutnávku z Avengers: Infinity War. Ale co my ostatní? Proč jsme se stále nedočkali (nepočítám nekvalitní nahrávky z mobilu)?

Na to odpověděl jeden z režisérů Joe Russo:

"Víte, všechno, co můžu říct je to, že chceme, aby se záběry objevily, až bude správná doba. Takže řešíme čas a pracujeme na záběrech a jak si asi umíte představit, úroveň vizuálních efektů v těchto filmech je nevídaná a v ukázce z Comic-Conu byly záběry, které fungovaly speciálně v případě návštěvníků Comic-Conu. Ale až to zveřejníme pro širší publikum, musíme se ujistit, že to v jeho případě bude fungovat . Takže na tom tvrdě pracujeme. Neřeknu vám čas, kdy to bude, protože chci lidi překvapit, ale doufám, že s námi budou mít trpělivost."

No nevím, nevím, já jsem už celý nedočkavý a každý den hledám na YouTube ochutnávku z Avengers: Infinity War. Co vy?

Na film se prostě těším a to také proto, že v něm vzniknou nečekaná spojenectví. Těšit se můžeme například na takzvanou "bromance" (v podstatě jde o hodně dobrý přátelský vztah mužských kamarádů) mezi Thorem (Chris Hemsworth) a Star-Lordem (Chris Pratt).

I to prozradil Joe Russo:

"Víte, co je zajímavé je to, že Taika (Taika Waititi, režisér Thor: Ragnarok, pozn. redakce) změnil styl Thora 3 a to, kam Thor jako postava míří a on a Star-Lord byli velmi překvapivou kombinací a velmi zábavnou kombinací. Takže se těším na to, až publikum uvidí tyhle dva pohromadě."

Tak to já taky. Ovšem dočkáme se toho až 3. května 2018. Naštěstí už 26. října 2017 bude k vidění Thor: Ragnarok.


Zdroj: ComicBook, IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat