Hry o trůny: Co si herci z kultovního seriálu vlastní myslí o spoilerech?

Nejsou z nich nadšení.

Spoilery jsou něčím, proti čemu HBO a tvůrci Game of Thrones během vysílání seriálu tvrdě bojovali. Nechtěli, aby se zápletky a zvraty z kultovní fantasy dostaly mezi diváky dříve, než se seriál objeví na obrazovce. Ale i když byla jejich opatření docela rázná (například novináři během pozdějších řad nedostávali jednotlivé díly s předstihem), tak se ne vždy dařilo udržet tajemství pod pokličkou. A herci z toho nebyli nadšení:

"Velmi mě to štve, jako ostatně všechny z nás. U některých médií jsem si myslel, že jsou lepší než tohle. Není nic, co byste s tím mohli udělat. Lidé z nějakého důvodu chtějí zkazit věci ostatním a doufejme, že většina lidí to nečte a nevidí. Pro ty, kteří ano, tak je snadné uklouznout a podívat se na něco, co jste nechtěli vidět," nechal se slyšet Kit Harington (Jon Snow).

"Přemýšlíte nad vší tou prací, kterou jste odvedli. Já nikdy neříkám nic nikomu - ani svým nejbližším členům rodiny. Bezpečnost beru velmi vážně. Možná je ve mně trochu z Malíčka," prozradil Aidan Gillen (Malíček).

"Takový je svět, ve kterém žijeme a lidé jsou velmi zvědaví a nadšení z tohoto seriálu. Miluji element překvapení. Je tu něco zázračného až dětinského, když dostanete něco, co jste nečekali a čím víc mohou být vaše oblíbené seriály a filmy chráněny, tím lépe. Ale chápu, že jsou lidé nadšení," poznamenala Gwendoline Christie (Brienne z Tarthu).

"Nemáme nic proti skutečným fandům, ale tohle je prostě kreténská součást naší profese. Nicméně to pochopili špatně. Fotí fotky dvou herců v pauze mezi natáčením a tvrdí, že je to jejich společná scéna," ozval se Conleth Hill (Varys).

A co si o spoilerech myslí jeden z duchovních otců seriálu David Benioff?

"Naštěstí je tu spousta chybných dohadů, což nás dělá šťastnými, protože pro lidi je pak těžší odhadnout, co je pravdivé a co ne."

Sedmá řada Hry o trůny konečně začala, je za námi první díl. Už jste ho viděli?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat