Comic-Con (den třetí): Upoutávky na Thora, Justice League, Flashe, Arrowa, Gotham a hromada dalších informací

Spousta šťavnatých materiálů.

Další den, další záplava informací z Comic-Conu:

První ochutnávka z Thor: Ragnarok byla výtečná, takže jsem měl určité obavy, že by mě další trailer mohl trochu zklamat. Byly zbytečné, ukázka je skvělá, možná jen hudba není tak úderná, ovšem to video vynahrazuje hromadou nových a skvělých záběrů. Premiéra už 26. října.



Marvel samozřejmě propagoval i své jiné projekty, takže tu máme plakát k Black Pantherovi, video z velmi očekávaného seriálu Defenders a informace o záporáckém týmu Black Order, který bude dělat špinavou práci za Thanose v Avengers. Také jsme se dozvěděli něco o první ženské marvelovské sólovce Captain Marvel.

Začnemě třeba u dámy. Captain Marvel (hlavní roli Carol Danvers ztvární Brie Larson) se bude odehrávat v devadesátých letech a ve filmu se můžeme těšit na návrat Nicka Furyho (Samuel L. Jackson), což už se ví déle, ovšem bude mít ještě obě oči. Hlavními záporáky pak bude krvelačný národ mimozemšťanů známých jako Skrullové. Film má naplánovanou premiéru na 7. března 2019.

Avengers: Infinity War uvidíme dříve a to 3. května 2018 a jak už bylo nedávno odhaleno, jako služebníci Thanose (Josh Brolin) ve filmu poslouží tým Black Order (více informací).

Jeden z režisérů filmu Joe Russo se o něm pro server CB rozpovídal. Nejdříve vysvětlit, proč chybí záporák jménem Supergiant, důvod je prostý, už takhle je ve filmu spousta postav a režisér se také nechal slyšet, že schopnosti členů Black Order budou oproti komiksové předloze upraveny. Dál poznamenal:

"Inspirovalo nás mnoho různých materiálů, pokud jde o naši práci na filmu. Převzali jsme něco z obou sérií Infinity a podívejte, je tu banda děsivých postav, u kterých jsme si pomyslel, když jsem četl sérii Infinity, že jsou naprosto skvělé. A když jsme dostali příležitost natočit tenhle film, řekl jsem, že musím mít Black Order."

Dál tu máme další ochutnávku ze seriálu The Defenders, který Netflix uvolní 18. srpna. Tentokrát jsou v hlavní roli dvě skvělé záporačky.
Plus si můžete užít plakát k filmu Black Panther, který dorazí do kin 15. února.



Plakát nabídla i chystaná komiksovka od DC Justice League a k tomu přidala ještě ukázku. A to výtečnou. Nejen, že je dlouhá, ale hlavně nabídne spoustu neviděného a zajímavého materiálu a bezesporu je mnohem působivější než původní trailer. Film má premiéru 16. listopadu tohoto roku.


Dočkali se také fanoušci komiksových seriálů stanice The CW, takže tu máme ukázky z Arrowa, Flashe, Legends of Tomorrow, Supergirl nebo Riverdale.









FOX pak potěšil fandy projektu Gotham, nabídl jim ochutnávku z další řady nebo informaci, že v jiném komiksovém seriálu Lucifer se objeví Tom Welling (Smallville), který ztvární poručíka Marcuse Pierce. A ani v případě Lucifera nechyběla ukázka.





Návštěvníci Comic-Conu si mohli užít také video z výtečné sci-fi stanice HBO Westworld, nové série Star Trek s podtitulem Discovery stanice CBS, ochutnávku z druhé řady hororových Stranger Things streamovacího gigantu Netflix nebo trailer na zbývající díly Teen Wolf.






Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat