Co bylo nejtěžší na natáčení Avengers: Infinity War? A Thanos oficiálně potvrzen pro Avengers 4

Něco ze světa Avengers.

Je jasné, že natáčení Avengers: Infinity War bylo náročné. Hodně náročné. Přece jen, dát dohromady film asi s milionem postav a spoustou dějových linek, to není něco, co se dá zvládnout levou zadní. Film tak pro režisérské duo bratrů Russoových představoval velkou výzvu z mnoha různých důvodů. Co ale bylo na natáčení úplně nejtěžší? To vysvětlil Joe Russo:

"Vše připravovalo půdu pro Infinity War. Každá dějová linka, kterou jste dosud viděli v jakémkoliv marvelovském filmu vedla k tomuto bodu, nějakým způsobem se ho týkala, protože všechny tyhle postavy a všechny tyhle filmové série se spojují, přinášejí svou tématiku a svůj styl a věci, které motivují postavy je ženou kupředu i napříč tímto příběhem. To pro nás byla nejtěžší část na téhle práci, smíchat vše dohromady, ale naštěstí, máme Markuse a McFeelyho (Christopher Markus a Stephen McFeely, scenáristé filmu, pozn. redakce), kteří s námi pracují. Jsou to neuvěřitelní spolupracovníci. Napsali pro nás Winter Soldiera a Občanskou válku. Teď píší oba dva filmy Avengers."

Avengers: Infinity War prostě byli výzvou, o tom není sporu, ale pokud to někdo zvládne, tak bratři Russové, kterým komisovky jdou.

A kdy už se Joe rozpovídal o čtvrtém dílu, tak bylo v podstatě jasné, že v něm uvidíme Thanose. Ale oficiálně to potvrzeno nebylo. Nyní to udělal jeho představitel Josh Brolin, který na svém Instagramu zveřejnil snímek Thanose s komentářem: "Vrátím se pro víc víc VÍC! Chci to všechno."

Avengers: Infinity War mají premiéru 3. května 2018, zatím nepojmenovaná čtyřka 2. května 2019.


Příspěvek sdílený Josh Brolin (@joshbrolin),


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat