Avengers: Infinity War - Jak si bude Drax rozumět s Iron Manem? A jaké bude první setkání Strážců Galaxie s Thorem?

Budou se mít kluci rádi?

V Avengers: Infinity War se propletou osudy různých postav. Na plátně se setkají hrdinové a záporáci, u kterých byste to před pár lety asi nečekali. Třeba Drax (Dave Bautista) a Iron Man (Robert Downey Jr.) nebo Thor (Chris Hemsworth).

S Iron Manem si Drax padne do oka v podstatě hned. To prozradil právě Dave Bautista:

"Ano, okamžitě. Šel jsem na premiéru Avengers 2 v Londýně a Robert za mnou přišel a setkal se se mnou a řekl mi, jak jsem se mu líbil v prvním filmu a to pro mě znamenalo opravdu všechno. A díky tomu jsem automaticky v pohodě, když jsem s ním. A tak, když jsme se potkali na place, nebyl tam žádný stres, žádné bariéry, měl jsem prostě pocit, že tenhle chlapík je velmi podporující a byl jsem poblíž něj v pohodě. Myslím, že takový prostě je. Je to velmi ochotný herec. A já osobně se s ním cítím v pohodě a díky tomu vzniká mezi postavami skvělá chemie, když se s někým cítíte fajn."

Takže s Iron Manem vše v pořádku, ale co s Thorem? První setkání bude dost svérázné, Thor narazí do okna lodi Strážců Galaxie:

"Kdo by něco takového čekat? Není to skvělé? Když jsem to poprvé četl, hystericky jsem se smál. Když jsme to točili, bylo to prostě šílené. Díky téhle scéně jsme si užili spoustu legrace. Je to více méně první interakce mezi Strážci a Thorem. Je tu spousta vtípků vycházející z toho, jak pohledný a skvělý je Chris Hemsworth a jak nejistý sám sebou je Star-Lord. Je to spousta bezva zábavy a bezva humoru."

SOUVISEJÍCÍ: V AVENGERS: INFINITY WAR SPOJÍ SÍLY ANT-MAN A DOCTOR STRANGE

A humor bude ve filmu potřeba, vypadá to, že Avengers: Infinity War nebudou úplně veselým filmem. Thanos (Josh Brolin) hodlá pořádně řádit.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat