Avengers: Infinity War - Diváci budou překvapení tím, jak velký bude tenhle film, prohlásil režisér

Joe Russo prozradil, že se máme na co těšit.

Největším padouchem v marvelovském filmovém universu je Thanos (Josh Brolin). A už bylo naznačeno, že v následujících dvou filmech Avengers se ukáže být krutým a bezcitným zloduchem. Co dalšího o něm prozradil jeden ze dvou režisérů Joe Russo? Proč například nemá své brnění, ve kterém se předvedl v minulosti?

SOUVISEJÍCÍ: PROČ JSME STÁLE NEVIDĚLI UKÁZKU Z AVENGERS: INFINITY WAR? A THOR A STAR-LORD BUDOU VE FILMU KAMARÁDI

"V tomto filmu bude mít přirozenější přístup a je to pro něj velmi filozofické. Je to součást definování jeho charakteru. Získání všech Kamenů nekonečna je pro něj duchovní cestou a je jeden kámen, se kterým nepotřebuje brnění. Ve chvíli, kdy začne získávat Kameny nepotřebuje brnění jako v době, kdy býval válečníkem. Je to velmi symbolický kostým."

Thanos si očividně poradí i bez brnění, ostatně, v ukázce, která byla k vidění na Comic-Conu byli diváci svědky toho, že zničil planetu pouze s pomocí své rukavice. A to je podle všeho jen zlomek z toho, co dokáže:

"Tyhle filmy jsou obrovské. Ve chvíli, kdy jsme například pracovali na třetím aktu filmu jsem si řekl, ´Jak tohle vysvětlíme? Je to tak obrovské.´ Má neuvěřitelnou sílu, on má sílu, která dokáže pozměnit vesmír, pokud se mu do rukou dostanou Kameny - myslím, že lidi budou překvapení rozsahem tohoto filmu."

Není tak divu, že se bude muset spojit většina hrdinů z marvelovského filmového universa, aby měli proti Thanosovi vůbec nějakou šanci. Postavit se někomu, kdo dokáže rozmáčknout planetu, to není jen tak.

Avengers: Infinity War budou mít premiéru 3. května 2018, čtvrtí Avengers 2. května 2019.

Zdroj: IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat