Živí mrtví: Osmá řada bude úžasná a úplně jiná, tvrdí představitel Jesuse

Opravdu?

Kvalita The Walking Dead je hodně kolísavá. Některé řady jsou fajn, jiné zrovna ne, ale plno lidí věří (nebo doufá), že osmá série bude skvělá. Už jen proto, že se v ní naplno rozběhne válka mezi Neganem (Jeffrey Dean Morgan) a Rickem (Andrew Lincoln) a jeho spojenci.

A právě o osmé řadě promluvil představitel Jesuse Tom Payne:

"Myslím, že osmá řada, do které se teď dostáváme, je především naprosto odlišná. Vždy si říkám, že nebudu tvrdit, to co slyším od ostatních herců každý druhý rok, což je, ´Další řada bude právě taková! A nová epizoda bude skvostná a používají plno dalších výrazů!´A já na to, ´Ale no tak, nemůžete každý rok říkat to samé!´ Ale pak se musím krotit a říct,´Dobře, popravdě...´ Osmá řada, jejích prvních několik epizod je naprosto neuvěřitelných. My všichni jsme je natáčeli a reagovali, ´Wow, dobře, myslíme si, že to bylo úžasné!´ a pak byl i další díl úžasný. Publikum bude velmi šťastné díky směru, kterým jsme se vydali. My všichni jsme šťastní."

Tom má pravdu v tom, že herci a tvůrci mají v oblibě každý rok opakovat podobné fráze a obvykle jsou přehnané. Ale když hlásá někdo, kdo se bránil vychvalování The Walking Dead tak dlouhou dobu, že další série bude skvělá, pak to zní opravdu nadějně.

Nová řada by se měla objevit někdy v říjnu.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat