Z Wonder Woman bude brzy nejúspěšnější film od DC

Jeď, holka.

Wonder Woman odstartovala dobře, začala s nějakými sto miliony dolarů, ale oproti ostatním filmům od DC to byl spíše průměrný začátek. Ale zatímco kolegům v následujících týdnech diváci výrazně ubývali, díky velmi pozitivním recenzím a ohlasům divákům se Wonder Woman naopak dařilo.

V USA/Kanadě tak film zatím stačil vydělat 325 milionů dolarů, což znamená, že v řádu dnů překoná Sebevražedný oddíl (2016) a už je lepší než Muž z oceli (2013). Zbývá tak předběhnout jen Batman vs Superman (2016), který má na kontě nějakých 330 milionů dolarů, což by neměl být problém.

Pokud jde o celosvětové tržby, tak zatím Wonder Woman posbírala cca 661 milionů dolarů, to je naopak zatím nejméně ze všech čtyř filmů z DCEU (DC Extended Universe), ale odhaduje se, že by se film měl dostat k částce zhruba 780 milionů dolarů, díky čemuž by se stal druhou nejúspěšnější podívanou z DCEU hned po Batman vs Superman.

Kdo by to byl býval řekl, že tahle zaboduje film s ženskou hrdinkou, od ženské režisérky Patty Jenkins, kterou v dané době ještě ne úplně známá Gal Gadot . Nezbývá než pogratulovat.

Je ale na místě upozornit, že ne všechny filmy inspirované komiksy od DC budou překonány, druhý a třetí díl Nolanovy batmanovské trilogie zřejmě zůstanou neporaženy (domácí tržby jsou téměř 535 milionů a 448 milionů dolarů), nicméně, ty nespadají do DCEU.

Viděli jste už Wonder Woman? Co na ni říkáte?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat