Další problém pro film Hana Sola. Lucasfilm prý není spokojen s výkonem herce v hlavní roli

Tenhle film to nemá snadné.

Sólový film Hana Sola nemá úplně jednoduché. Nedávno z režisérské pozice odešlo duo Phil Lord a Christopher Miller, protože se neshodli s Lucasfilmem, kterým směrem by se měl projekt vydat a teď se objevily zvěsti, že společnost není nadšená z výkonu Aldena Ehrenreicha, který ztvárňuje mladého Hana Sola.

Podle dostupných informací byla dokonce najata učitelka herectví, což není úplně nezvyklé, ovšem tentokrát k tomu došlo až v pozdních fázích příprav filmu a to běžné není. Podle všeho byla najata Maggie Kiley, které paradoxně pracovala s Millerem a Lordem na 21 Jump Street (2012).

Harrison Ford a Alden Ehrenreich jako Han Solo
Pokud jde skutečně důvodem jejího angažování fakt, že Alden potřebuje pomoc se svým hereckým výkonem, je to opravdu překvapení s ohledem na to, že ze všech stran bylo slyšet, že jde o perfektního kandidáta na roli mladého Hana Sola.

Ale jak se zdá, ztvárnit postavu, kterou proslavil skvělý Harrison Ford prostě není jen tak a chce to hodně potu a dřiny.

Film by měl mít premiéru 24. května 2018, ale těžko říct, jestli tomu tak opravdu bude s ohledem na problémy, které provázejí jeho produkci.

Líbí se vám Alden jako Han?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat