Vypadá to, jako by to ani nebylo dodělané, prohlásil na adresu plakátu ke Spider-Man: Homecoming umělec, který pracoval na Star Wars nebo Harry Potterovi

Poster ho neoslnil.

Nedávno se objevil nový plakát ke Spider-Man: Homecoming a spousta lidí z něj byla zaskočená a ne v dobrém slova smyslu (celý článek). A překvapení byli nejen fanoušci, ale také profesionálové. Konkrétně Tommy Lee Edwards, který pracoval jako ilustrátor na filmech jako Batman začíná (2005), Harry Potter a Kámen mudrců (2001) nebo na knihách Star Wars na adresu plakátu prohlásil:

SOUVISEJÍCÍ: LIDÉ SE BAVÍ U PLAKÁTU K NOVÉMU SPIDER-MANOVI

"Určitým způsobem tenhle plakát ke Spider-Manovi vypadá skoro jako, ´Tady je hromada odkazů, které mám z filmu. Pojďme to splácat dohromady a uvidíme, jak to bude vypadat.´ To by mohlo posloužit jako inspirace pro skutečný plakát. Místo toho u toho oni skončili. Vypadá to, jako by to ani nebylo dodělané. Film je něčím, na čem plno lidí velmi tvrdě pracuje po dlouhou dobu. Mám pocit, jako by to měl plakát měl být poctou času a lásce, která byla investována do tohoto kusu umění. Myslím, že plakát má ukázat, o čem film je, místo velkých hlav herců."

Není to asi úplně nejhorší plakát, který se kdy objevil, ale člověk by u komiskového velkofilmu očekával přece je něco povedenějšího, než amatérsky působící poster. Nebo se vám tahle varianta líbí?

Spider-Man: Homecoming má premiéru 6. července.

Zdroj: The Verge




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat