V X-Men: Dark Phoenix se objeví tři noví mutanti

Kteří?

Asi není překvapením, že se v dalším filmu X-Men: Dark Phoenix objeví nové postavy. Nevím, jestli je to nejlepší nápad, cpát do projektu další mutanty, když jedním z problémů předchozího filmu X-Men: Apokalypsa (2016) bylo, že některé postavy (Jubilee, Psylocke, Nightcrawler...) neměly ani zdaleka tolik času, kolik by si zasloužily, ale dobře, pokud si tvůrci myslí, že to zvládnou, tak prosím.

Podle všeho se můžeme těšit na tři přírůstky a to Shiroa Yoshidu/Gunfirea, který dokáže absorbovat solární energii, což mu umožňuje létat a střílet energetické paprsky.

Dalším nováčkem by měl být záporák Jason Wyngarde alias Mastermind, což je jeden ze členů klubu Hellfire (ten byl představen v X-Men: První třída). Mastermind dokáže vytváře iluze a ovlivňovat paměť.

A nakonec tu máme Alison Blaire/Dazzler. Ta je schopna měnit zvuky na různé formy světla. A ač jde o zajímavou postavu, tak je určitým způsobem podobná Jubilee (Lana Condor) a bylo by asi lepší pořádně se věnovat právě Jubilee, která už nám představena byla (a spousta lidí byla naštvaná, protože většina jejích scén z X-Men: Apokalypse byla vystřižena), než přivést na plátna postavu, která má s Jubilee mnoho společného.

Měl bych zmínit, že ani v jednom případě nebylo zmíněno jméno nově obsazovaných postav, ale podle jejich popisu se dalo vydedukovat, o které mutanty se jedná.

Film má premiéru 1. listopadu 2018.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat