Trailerová lavina: Upoutávka na nové Jumanji. Trailer na marvelovský seriál Inhumans nebo na film o vraždící panence Chucky

Zajímavé trailery.

Žánr komiksových seriálů brzy obohatí marvelovští Inhumans, kteří se zaměří na královskou rodinu národa Inhumans.

Je tu první upoutávka a musím říct, že jsem trochu zklamaný. Akce není úplně dechberoucí, někteří členové obsazení zrovna neexcelují (naštěstí je tu Iwan Rheon, který boduje) a tempo traileru také není vyvážené.

Zatím mě tedy seriál nechává chladným.

První dva díly zamíří do kin Imax a to 1. září a na stanici ABC pak bude seriál k vidění od 29. září.



Naopak, trailer na film Jumanji: Welcome to the Jungle mě docela příjemné překvapil. Přece jen, všichni víme, jak to obvykle dopadá s pokračováními kultovních filmů, ovšem, v tomto případě se může stát, že se dočkáme výjimky.

SOUVISEJÍCÍ: NOVÝ FILM JUMANJI BUDE ODKAZOVAT NA PŮVODNÍ PROJEKT S ROBINEM WILLIAMSEM

Asi to nebude žádný veleskvost, ale hodně zábavná dobrodružná podívaná by se z toho vyklubat mohla. Sympatické obsazení, vcelku fungující vtípky, dobrý nápad s nahrazením deskové hry videohrami, slušný spád a dynamická hudba, to by mohlo vyjít.

Film do kin dorazí 21. prosince.



A nakonec tu máme upoutávku na další film ze série hororů o vraždící panence nazvaný Cult of Chucky. Film bude uvolněn 3. října v digitální distribuci a na DVD/BR discích, takže je jasné, že to nebude draze působící blockbuster. Ale světe div se, trailer nevypadá tak zle, jak byste asi čekali.

Atmosféru to má, Chucky je stále pěkně děsivý a odpudivý a vy si určitě rádi zavzpomínáte na možná béčkovou, ale klasickou hororovou sérii.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat