Nová verze Jumanji bude odkazovat na původní film

Jak?

Určitě už jste zaslechli, že se chystá nová verze filmu Jumanji (1995), ve které zazářil Robin Williams. Představitel hlavní role v chystaném Jumanji: Welcome to the Jungle Dwayne Johnson už v minulosti prozradil, že spíše než o reboot půjde o pokračování a to potvrzuje další herec z filmu Jack Black:

"Prozkoumáváme džungli a zkoušíme zdolat hru, je to otázka života a smrti, ale když tam jsme, najdeme nápovědu, kterou tam nechala postava Alana Parrishe (toho hrál v původním filmu Robin Williams, pozn. redakce). Postavil kompletní dům v džungli... Je to jako by nám pomohl, aniž by tam s námi skutečně byl. V originálním filmu jste neviděli tento svět, ale tento film se odehrává hlavně v džungli v Jumanji. To je ta nejlepší součást filmu, budeme schopni přenést publikum do tohoto tajemného a úžasného světa, který je plný nebezpečí a krásy."

Je fajn, že nové Jumanji bude odkazovat i na Robina Williamse, který bohužel v roce 2014 zemřel. Bude to milá pocta tomuto výtečnému komikovi.

Jumanji: Welcome to the Jungle režíruje Jake Kasdan (Zkažená úča), scénář napsal Scott Rosenberg (Con Air). Premiéra je naplánována na 21. prosince 2017.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat