Šéf DC potvrdil, že filmy Suicide Squad a Batman vs Superman mohly být lepší.

To asi mohly.

Filmy Suicide Squad (2016) a Batman vs Superman (2016) sice byly finančně úspěšné, ale podle mnohých kvalitativně dost pokulhávaly. A diváci tak doufají, že se DC poučilo ze svých chyb. Je tomu tak? Na to odpověděl jeden ze šéfů DC Jon Berg:

"V každém z filmů je lekce. Bylo by hloupé neanalyzovat to, jak byl film přijat, co bylo dobře a co se během natáčení nepovedlo. Suicide Squad si finančně vedl neuvěřitelně dobře. Nefungovalo to v případě vyprávění. Obsazení bylo skvělé a charakterizace některých postav také, ale příběh selhával, pokud šlo o vyprávění, scénář. Mohlo to být lepší. Batman v. Superman byl temný? Lidé na to nereagovali."

U Suicide Squad udeřil hřebíček na hlavičku. Děj opravdu nebyl silnou stránkou. A co se týče Batman vs Superman, tak nevím, jestli hlavní slabinou bylo temné pojetí, co myslíte vy?

Prezident DC Geoff Johns k tématu dodal:

"Wonder Woman oslavila přesně to, čím daná postava je, ale když se nad tím zamyslíte, není to o tom, že bychom vše změnili, aby to bylo vždy o naději a optimismu. Není tu nic, co by se mělo měnit. Takové ty postavy prostě jsou."

Nikdo (nebo málokdo) asi tvrdí, že slabinou filmů od DC je hlavně charakterizace postav, problém bude asi někde jinde a to hlavně v příběhu, scénáře nejsou vždy úplně ideální. V čem podle vás filmy od DC nejvíce selhávají?

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat