Po Avengers 4 se marvelovský vesmír výrazně změní

A jaká je bude budoucnost Pavoučího muže?

Dá se předpokládat, že to, co se odehraje ve třetích a čtvrtých Avengers pořádně zamává s marvelovským universem. To potvrdil i prezident Marvelu Kevin Feige:

"V Infinity War předvedeme téměř každý aspekt světů, které jsme vybudovali. Co je vzrušující, je budoucnost po Infinity War a zatím nepojmenovaní Avengers v květnu 2019... všechno bude jiné a vesmír se radikálně změní, až skončí tahle sága obsahující 22 filmů. A náš první návrat do MCU (marvelovském filmové universum, pozn. redakce) bude s Peterem Parketem, skrze jeho oči, kdy se vrátíme zpět na zem. A stejně tak, jak ho výrazně ovlivnily události v Občanské válce, když ho Tony opustil a on se musel vrátit do škol, se bude řešit to, co se kruci stane a v jakém stavu se bude nacházet vesmír a jak se s tím vypořádá, když zrovna začal v dalším Homecoming se studiem ve třeťáku na střední." 

Je to asi komplikované, snaž se zkombinovat záchranu světa a studium na střední, ale život superhrdiny není snadný. I když je podle recenzí hodně zábavný.

SOUVISEJÍCÍ: AVENGERS BUDOU KONCEM PRO NĚKTERÉ OBLÍBENÉ POSTAVY

Spider-Man: Homecoming má premiéru 7. červena 2017, Avengers: Infinity War 3. května 2018 a čtvrtí Avengers 2. května 2019.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat