Komiksové střípky: Představitelé Falcona a Buckyho si utahují z Toma Hollanda. Hvězda Daredevila chce k DC

A bannery k Thorovi a Black Pantherovi.

Ve filmu Captain America: Občanská válka (2016) se Falcon (Anthony Mackie) a Bucky/Winter Soldier (Sebastian Stan) porvali se Spider-Manem (Tom Holland) a dostali pořádně zabrat. A právě kvůli tomu Mackie a Sebastian nenechali během rozhovorů na Tomovi nic suchou. Samozřejmě do něj rýpali z legrace a právě jejich hlášky na adresu hereckého kolegy najdete ve videu, které dala dohromady Shana Fierce.



Marvel připravuje několik filmů a mezi nimi jsou i velmi dobře vypadající Thor: Ragnarok (premiéra 26.10.2017)  a Black Panther (15.02.2018). A právě na ně lákají nové bannery, které jsou k vidění v San Diegu, kde se bude od 20. do 23. července konat proslulý Comic Con.

Představitel Kingpina by rád k DC


Vincenta D´Onofria si diváci zamilovali díky roli Wilsona Fiska/Kingpina v marvelovském seriálu Daredevil. Ale herec se aktuálně vyjádřil v tom smyslu, že by se rád objevil ve filmech konkurenční společnosti DC.

Vincent na Twitteru pogratuloval režisérce Wonder Woman Patty Jenkins a štábu k jejich úspěchu (Wonder Woman se stala nejúspěšnějším filmem režírovaným ženskou filmařkou) a u této příležitosti dostal otázku, zda by si rád zahrál v nějakém projektu z filmového universe DC.

Jeho odpověď byla stručná a jasná "Jo".

To samozřejmě neznamená, že k tomu dojde, ale od DC by bylo moudré využít tak šikovného herce ve svých projektech.

A fanoušci už se předhánějí v nápadech, koho by mohl ztvárnit. Často padá jméno záporáka Penguina, ale zazněl také Mr. Freeze nebo Solomon Grundy. Možností je opravdu spousta.

V jaké roli by se vám Vincent líbil?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat