Nový Spider-Man by měl být trilogií, potvrdil představitel hlavní role

Marvel prý plánuje tři filmy.

Už 6. července se dočkáme premiéry Spider-Man: Homecoming a Marvel, který na filmu spolupracoval se Sony, má v novou verzi příběhů Pavoučího muže očividně velkou důvěru. Plánuje totiž trilogii. Potvrdil to představitel Petera Parkera/Spider-Mana Tom Holland:

"Je tu stále dost prostoru pro Petera Parkera a Spider-Mana, speciálně, aby se rozvíjel v dalších dvou filmech. Na konci Spider-Man: Homecoming rozhodně nepůjde o konečnou kapitolu a opravdu se těším na to, až objevím další způsoby, jak může růst a... přežít pubertu. Bude to několik vzrušujících filmů. Bude tu Spider-Man 2 a 3... Ano, teď to víte, pardon Marvele. Ups!" 

Těžko věřit tomu, že to Tom prozradil omylem, určitě má od Marvelu dovolené tuhle informaci zveřejnit. Marvel si totiž velmi hlídá, co se dostane na veřejnost a co ne.

Ale zatím samozřejmě není úplně jisté, že další dva filmy uvidíme. Nejdříve je nutné počkat na to, jak si povede Homecoming. Ovšem, s ohledem na to, že v něm uvidíme i Iron Mana (Robert Downey Jr.) se dá předpokládat, že divácký zájem rozhodně malý nebude.

Těšíte se na nového Spider-Mana?

Zdroj: ComingSoon
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat