Avengers: Infinity Wars - Ve filmu uvidíme hvězdu Živých mrtvých

Do Avengers míří další postava.

Už teď je jasné, že v Avengers: Infinity War bude obrovské množství postav. Největší v historii marvelovských filmů. A přibyla k nim další. Bylo oznámeno, že ve filmu uvidíme Danai Guriru. Ta se nejdříve představí v Black Pantherovi (preméra je 15. února 2018) jako Okoye, vůdkyně elitního klanu bojovnic Dora Milaje a poté bude k vidění v Avengers.

Danai Gurira
Jak výrazná bude její role v Avengers zatím není jasné, ale zpráva o její účasti přišla chvíli poté, co bylo oznámeno, že v Avengers bude řádit i Black Panther (Chadwick Boseman). 

Předpokládám, že Okoye nesehraje v Avengers: Infinity War výraznou roli. Dá se počítat s tím, že se ve filmu objeví hromada postav pouze v epizodních rolích. Jednoduše nebude čas na to, aby měl každý svých 15 minut slávy. A to ani s ohledem na to, že film bude rozdělen na dvě části. 

Ale je možné, že Black Panther a jeho vynikající válečnice do děje promluví výrazněji, ovšem, to se nedozvíme dříve než 3. května 2018, kdy má premiéru Infinity War. Další díl pak bude k vidění 2. května 2019.

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat