Komiksové střípky: Stephenu Amellovi se posmívají za pupek. Arnie dostal za Batman a Robin neuvěřitelnou sumu. A Michelle Pfeiffer neměla být původně Catwoman

Komiksové zajímavosti.

Stephen Amell z Arrowa patří k nejzdatnějším seriálovým hercům současnosti. Ale nedávno se na internetu objevila jeho fotografie z basebalového zápasu, na které to vypadá, že má pandírko.
Toho si všiml jeden z fanoušků a okomentoval to:

"Když se vykašleš na cardio cvičení, břišáky jsou pryč." - @aMieBeckz

To Stephena trošku naštvalo:

"Takže jsem si na dva měsíce odpočinul od cvičení, kterému jsem se věnoval od července 2014 do dubna 2017... na internetu se objevila jedna fotka... a lidé na mém profilu si dělají srandu z mého břicha na fotografii z teleobjektivu. Komu si myslíš, že tweetuješ, ty sladký (doplňte si sami)?" 

SOUVISEJÍCÍ: STEPHEN AMELL ZAZÁŘIL V DRSNÉ SOUTĚŽI AMERICAN NINJA WARRIOR

"Pro zajímavost, mohl bych si dnes obléknout kostým GA (Green Arrow, pozn. redakce) a zaválet víc, než jsem zaválel v soutěži Ninja Warrior. Takže jděte se svými zasranými tweety někam."

Očividně to herce vzalo a asi by to chtělo větší klid. Ale je pochopitelné, že z podobných vzkazů nemá radost.

Takových peněz za takový propadák

Batman a Robin (1997) byl hodně nepovedený film. Ostatně, nedávno se za něj sám režisér Joel Schumacher omluvil. A filmové studio tak s ohledem na kvality filmu asi dost mrzelo, kolik zaplatilo Arnoldu Schwarzeneggerovi za roli Mr. Freeze.

"Obsazení spolykalo peníze. Je těžké, když ráno vstanete a utratíte 25 milionů dolarů... Ale byl skvělý."

Ještě, aby za 25 milionů dolarů nebyl skvělý. To je sumička, za kterou bych byl milý a skvělý 365 dnů v roce. A nedá se říct, že v tomto případě šlo o úplně nejlépe investované peníze...

SOUVISEJÍCÍ: JOEL SCHUMACHER SE OMLUVIL ZA BATMAN & ROBIN

Ještě zůstaneme u Batmana, ale u staršího a mnohem povedenějšího filmu Batman se vrací (1992). V něm skvěle ztvárnila Selinu Kyle/Catwoman úžasná Michelle Pfeiffer. Ale vyšlo najevo, že původně tuhle postavu hrát neměla. Herečka prozradila, že role původně patřila Annette Bening:


Michelle Pfeiffer jako Catwoman
"Jako malá holka jsem byla naprosto posedlá Catwoman. Když jsem slyšela, že Tim natáčí film a Catwoman už byla obsazena, byla jsem zničená. V dané době to byla Annette Bening. Pak otěhotněla. Zbytek už znáte. Pamatuji si, že jsem řekla Timovi, když jsem četla scénář, že ten film ráda udělám a jak jsem z toho nadšená."

Catwoman se objevila v mnoha variacích, ale asi se shodneme na tom, že Michelle byla její nejlepší představitelkou, že?


Zdroj: Twitter, THR, THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat