Stephen Amell je borec, podívejte se, co předvedl v jedné z nejdrsnějších soutěží světa American Ninja Warrior

Stephen valí.

Stephena Amella netřeba představovat, je hvězda komiksového seriálu Arrow, kde hraje superhrdinu. Fyzicky velmi zdatného superhrdinu. A pokud měl někdo dojem, že je sice samý sval, ale je to spíše na okrasu, tak ho tohle video vyvede z omylu. 

Stephen byl jednou z několika celebrity, které se u příležitosti charitativní akce Red Nose Day zúčastnily speciální edice pořadu American Ninja Warrior. Jde o jednu z nejtěžších překážkových drah na světě, takže je nutné být opravdu, ale opravdu ve skvělé fyzičce. 

A Stephen předvedl, že to on rozhodně je. Stal se nejúspěšnějším soutěžícím, zdolal nejvíce překážek včetně proslulého Salmon Ladder, což je nejen ikonická překážka v American Ninja Warrior, ale je také nedílnou součástí seriálu Arrow.

Tady se můžete podívat, jak Stephen zabodoval. A je na místě zmínit, že ho trénovala jedna z hvězd American Ninja Warrior Kacy Catanzaro.

Stephenovi se díky jeho výkonu podařilo pro charitu získat 35 tisíc dolarů. A kloubouček i před ostatními účastníky, také se předvedli v nejlepším světle.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat