Komiksové střípky: Nový plakát ke Spider-Manovi se opět dočkal kritiky. A představitel Profesora X zveřejnil vtipné video

Komiksové zajímavosti.

Před několika týdny se objevil plakát ke komiksovce Spider-Man: Homecoming, který nebyl úplně povedený. Někteří si z něj dokonce dělali legraci. A opravdu to vypadalo jako práce studenta druhého ročníku grafického designu.

SOUVISEJÍCÍ: LIDÉ SI UTAHUJÍ Z PLAKÁTU KE SPIDER-MANOVI

Nový poster je obrazově mnohem lepší, ale i tak jsou k němu výhrady. Konkrétně se týkají toho, že je na něm opět Iron Man (Robert Downey Jr.). Někteří se obávají toho, že Spider-Man (Tom Holland) bude kvůli Tony Starkovi odsunut na druhou kolej a bude to spíše další film Iron Man, než další film Spider-Mana.

To, jak výraznou roli bude Iron Man mít, se dozvíme už brzy. Spider-Man: Homecoming má premiéru 6. července tohoto roku.


Nedávno bylo potvrzeno, že se v X-Men: Dark Phoenix objeví i James McAvoy jako Profesor X a právě tenhle sympatický skotský herec zveřejnil video, ve kterém dává vědět, že se na roli začíná připravovat (rozumějte, chystá si oholit hlavu).

SOUVISEJÍCÍ: KOHO UVIDÍME V X-MEN: DARK PHOENIX?

Příspěvek sdílený James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal),


X-Men: Dark Phoenix má premiéru 1. listopadu 2018.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat