X-Men: Dark Phoenix - Režisér oficiálně potvrzen. A které herce ve filmu uvidíme?

Informace o dalším filmu X-Men.

Série X-Men bude pokračovat několika filmy, z nichž jedním bude i X-Men: Dark Phoenix. V jeho případě se už delší dobu mluví o tom, že se se režie ujme dlouholetý producent a scenárista komiksových filmů Simon Kinberg. To bylo nyní oficiálně potvrzeno. 

Kromě toho bylo prozrazeno, kteří herci se vrátí, jsou jimi Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (Magneto), James McAvoy (Profesor X), Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Sophie Turner (Jean Grey), Tye Sheridan (Cyclops) nebo Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler).

K mému nemilému překvapení chybí Lana Condor jako Jubilee, na kterou se v minulém filmu spousta lidí těšila, ale nakonec byla spousta scén s ní vystřižena. Tiše doufám, že bude dodatečně oznámen Lanin návrat a bude mít v Dark Phoenix výraznější roli. Stejně tak bych to ocenil u Evana Peterse jako Quicksilvera.

Přece jen, už by bylo na čase dát větší prostor nové generaci, taková Mystique už byla ve středu dění dost dlouho a co si budeme povídat, dá se předpokládat, že ji tvůrci do dalších filmů zakomponovávají hlavně proto, že je Jennifer Lawrence velmi populární. Mystique jako taková nemá pro děj až tak obrovský význam.

Kromě starých známých se objeví také Lilandra, což je vůdkyně impéria Shi´ar. O této roli jedná Jessica Chastain.

Film má premiéru 1. listopadu příštího roku.

A nakonec tu máme fotku, na které Bryan Singer, režisér několika filmů X-Men, předává žezlo Simonu Kinbergovi.

Příspěvek sdílený Bryan Singer (@bryanjaysinger),
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat