Čeká nás v blízké budoucnosti nový Wolverine?

Co na to producent?

Hugh Jackman se filmem Logan (2017) rozloučil s postavou Wolverina. Což je zřejmě nejoblíbenější filmový X-Man. Tím pádem asi těžko předpokládat, že tohoto mutanta už v kině nikdy neuvidíme. Ano, aktuálně fanoušci křičí, že Hugha nemůže nikdo nahradit, ale to se říkalo i o mnoha jiných ikonických postavách a nakonec se diváci s novým představitelem smířili.

Otázkou tedy není jestli ano nebo ne, ale kdy uvidíme nového Wolverina. Přemýšlí tvůrci už teď o tom, že by mohl vzniknout reboot? Na to odpověděl producent Hutch Parker:

"Myslím, že v téhle chvíli se zaměřujeme na jiné postavy. Domnívám se, že všichni tak nějak cítíme, že Logan ztvárněný Hughem byl finálním vystoupením téhle postavy. A myslím, že všichni trochu váháme, pokud jde o nápad ho jakýmkoliv způsobem rebootovat. Tedy, v současné chvíli se chystáme zaměřit se na... v x-menovském universu je spousta věcí k průzkumu a se kterými se dá pohrát." 

Je dobře, že se do toho filmaři neženou po hlavě a dopřejí Wolverinovi oddech. Myslím, že minimálně pár let by reboot vzniknout neměl. A skutečně je tu dost jiných postav, na které by se mohla soustředit pozornost.

SOUVISEJÍCÍ: O ČEM BY MOHL BÝT SÓLOVÝ FILM X-23?

Hodně se například mluví o vlastním filmu Laury/X-23 (Dafne Keen), která zazářila po boku Hugha právě v Loganovi. A to rozhodně není špatný nápad, X-23 má obrovský potenciál.

Zdroj: ScreenRant
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat