Stephen Amell chce film Green Arrow. A má i jméno herce, který by si v něm měl zahrát Batmana

Seriálový Green Arrow by rád na stříbrná plátna.

Zatím to nevypadá, že se v blízké budoucnosti v kinech dočkáme Olivera Queena alias Green Arrowa. A pokud k tomu někdy dojde, tak se nedá předpokládat, že ho ve filmu ztvární jeho seriálový představitel Stephen Amell. DC drží televizní a filmový svět striktně oddělené. Ovšem, to nemění nic na tom, že by si Stephen rád zahrál i ve filmu:

"Pokud někdy uděláme celovečerní film, co bych rád udělal je, že bych použil každou z postav, o kterých si lidé myslí, že byly opravdu důležité a dostal je do situace, kdy by musely všechny spolupracovat. A také bych vzal celou částku, kterou investujeme do jedné řady seriálu a použil ji na 98 minut dlouhý film a chtěl bych vidět, co by se stalo."

Není jasné, kolik stojí jedna řada Arrowa, ale dovolím si tvrdit, že by na film bylo potřeba ještě o něco víc peněz. V současné době komiksové filmy vyjdou na klidně 150 i více milionů dolarů.

Stephen pak z legrace dodal, že by ve filmu Green Arrow rád viděl i Batmana, ovšem v podání svého bratrance Robbieho Amella.

SOUVISEJÍCÍ: STEPHEN AMELL PŘEDVEDL V JEDNÉ Z NEJDRSNĚJŠÍCH SOUTĚŽÍ SVĚTA SKVĚLÝ VÝKON

To je ještě méně pravděpodobné, než to, že si Stephen zahraje filmového Green Arrowa. Všichni víme, že Batmana má aktuálně na starosti Ben Affleck. I když pravda, budoucnost téhle postavy je nejistá, takže možná tvůrci budou muset najít jiného představitele. Ale asi to nebude zrovna Robbie.

Nepochybuji o tom, že Green Arrow někdy na plátna dorazí, ale pochybuji, že ho ztvární Stephen. I když já bych nebyl proti. A vy?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Rozhodně bych byl pro. Po těch pěti letech seriálu si už ani nikoho jiného nedokážu představit jako Arrowa.

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych Stephena rád viděl i jako filmového Green Arrowa

    OdpovědětVymazat