Proč Russell Crowe odmítl roli Wolverina?

Jaký k tomu měl důvod?

Aktuálně se řeší to, jak to bude dál s Wolverinem. Spekuluje se například o tom, že by tvůrci mohli začít hledat nového představitele, který by "nahradil" Hugha Jackmana. Ovšem, chybělo málo a Logana si vůbec nemusel zahrát Hugh, ale Russell Crowe.

SOUVISEJÍCÍ: HLEDÁ SE NOVÝ PŘEDSTAVITEL WOLVERINA?

Ten byl hlavní kandidát na tuhle roli, ale nakonec ji odmítl. Jaký k tomu měl důvod?

"Možná si vzpomínáte, že Maximus měl vlka ve středu jeho brnění a měl vlka jako svého společníka... o čemž jsem si myslel, že je to v dané době důležitější věc. Takže jsem řekl ne, protože jsem nechtěl být ´vlčí´, jako ´Pan Vlk."

Bál se tedy toho, že Wolverine má (i když to tak nemusí na první pohled vypadat) příliš společného s jeho rolí Maxima z filmu Gladiátor (2000). A dá se předpokládat, že v současné chvíli svého rozhodnutí asi lituje. Většina scén s vlčími motivy z Gladiátora totiž stejně skončila na podlaze střižny a navíc, Hugh Jackman strávil s touhle postavou nějakých 17 let a hodně pomohla jeho kariéře, jde zřejmě o jeho životní roli. A přijít o takovou šanci asi příliš nepotěší.

Ovšem útěchou Russelovi může být to, že se v komiksovém žánru přece jen objevil, ztvárnil Supermanova otce Jor-Ela v Muži z oceli (2013).

Umíte si Russella představit jako Wolverina?

Zdroj: News.com
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat