Hledá se nový představitel Wolverina? A o čem si Hugh Jackman myslel, že nebude v Loganovi fungovat?

Mají tvůrci v plánu pátrat po novém Loganovi?

Logan: Wolverine (2017) byl rozlučkou Hugha Jackmana s rolí mutanta Wolverina. Nechal se slyšet, že by se vrátil jen v případě, pokud by se Wolverine přidal k Avengers, což jen tak nehrozí. Otázkou je, co bude s touhle postavou dál. Nejdříve se spekulovalo o tom, že by se novou tváří X-Menů měla stát Mystique (Jennifer Lawrence), teď se objevily zvěsti, že vlastní film dostane X-23 (Dafne Keen), ale samozřejmě se spekuluje i o tom, že by se mohl začít hledat nový herec, který by ztvárnil Wolverina. Co na to producent Logana Hutch Parker? Je něco takového v plánu?

SOUVISEJÍCÍ: DOSTANE X-23 Z LOGANA VLASTNÍ FILM?

"To je skvělá otázka... Nápad obsadit někoho jiného do role Wolverina není něco, na co bych mohl myslet (smích). Nevím. Část ze mě si říká, že odvedl brilantní práci a jde o tak ikonickou roli, že bychom to měli nechat být. A přesto vím, že je tu vždy možnost, že buďto najdeme příběh nebo se situace vyvine tak, že si pomyslíte, ´Dobře, možná bychom to měli zvážit.´ Ale v tuhle chvíli to necháváme být."

Dělají dobře, rozhodně není správná doba na to hledat nástupce. A pokud někdy obsadí jiného představitele, nebude to mít rozhodně snadné. Na druhou stranu, není vyloučeno, že by se podařilo najít někoho, kdo by byl skvělý Wolverine. I když to opravdu nebude vůbec jednoduchý úkol.

Málokterý herec zvládne podat tak intenzivní výkon jako Hugh v Loganovi. Šlo o výtečný film, ale překvapením je, že se Hugh domníval, že některé věci možná nebudou fungovat:

"Byl jsem velmi skeptický k tomu, že X-24 budu hrát já. Rozumím tomu, co reprezentuje a symbolice myšlenky, že bojuje sám se sebou, což je pochopitelné, pokud jde o jádro téhle postavy, ke kterému jsme se nikdy úplně nedostali, takže se mi líbilo to ztělesnit. Ale také vím, že já sám jako herec a fanoušci Wolverine mě zastavují na ulici každý den a říkají, ´Chceme vidět naplno rozzuřeného, zvířecího, šílejícího Wolverine.´ Měli jsme pocit, že jsme to nikdy plně neviděli, takže říkám, ´Jime (James Mangold, režisér filmu, pozn. redakce), pokud někde v půlce nebo skoro ke konci představíme naplno rozzuřeného zvířecího šíleného Wolverina a on nějakým způsobem bude bojovat s naším hrdinou, publikum nebude vědět, co cítit.´ A pamatuji si, že mi řekl, ´Věř mi, věř mi, věř mi."

Hugh věřil a dobře to dopadlo, co myslíte?

Zdroj: CB, Collider

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat