Marvel zřejmě získá zpět práva na Spider-Mana. Prozradil to herec ze Strážců Galaxie

Zajímavé tvrzení.

V blízké i vzdálenější budoucnosti se dočkáme většího než malého množství komiksových filmů a každý z nás má asi svého favorita, na kterého se nejvíc těší. A co takový Dave Bautista, který ztvárňuje Draxe v sérii Guardians of the Galaxy?

"Spider-Man je ten, na kterého se opravdu těším. Mám rád toho kluka, mám rád Toma Hollanda. Také se mi líbí, že zůstávají tak věrní komiksu s celou touto sérii a myslím si, že je to proto, že se zapojil Marvel Studios. Myslím, že předtím to bylo Sony, které na to dohlíželo. A domnívám se, že teď je mezi nimi spojenectví, ale myslím, že... a nevím to jistě... ale myslím, že znovu získá Spider-Mana." 

To je zajímavá zpráva. Ne, že by se o něčem podobném nespekulovalo, ale zatím nebylo oznámeno, že se Spider-Man vrátí k Marvelu. Je pravda, že Sony i Marvel Studios uzavřely partnerství, díky kterému se objevil Spider-Man v Captain America: Občanská válka (2016) a uvidíme ho i v následujících dvou filmech Avengers, ale jak to bude s touhle postavou dál, to zatím není jasné.

Zřejmě o tom rozhodne to, jak úspěšná bude sólovka Spider-Mana s podtitulem Homecoming, která má premiéru 6. července a byla v režii Sony (byť s pomocí ze strany Marvelu).

SOUVISEJÍCÍ: PŘEDSTAVITEL SPIDER-MANA ŘÁDÍ JAKO RIHANNA

Chtěli byste, aby se Spider-Man vrátil Marvelu?

Zdroj: ScreenRant
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat