Král Artuš: Proč ve filmu udělali z fotbalového sexsymbolu Davida Beckhama šeredu?

Proč vypadal tak nepřitažlivě?

Vypadá to, že nový fantasy/historický spektákl Král Artuš: Legenda o meči bude dalším z letošních finančních propadáků. A k úspěchu mu nepomohlo ani to, že se ve filmu objevil fotbalista David Beckham.

Ten je často zmiňován jako jeden z nejpohlednějších mužů světa, ale ve filmu zrovna za fešáka není. Jaký byl důvod, že ho tvůrci "zošklivili". Na to odpověděla hlavní hvězda filmu Charlie Hunnam:

"Bylo to na mně. Přišel jsem na plac a říkám, ´Myslím, že by sis měl pročíst svou smlouvu. Já musím být ten nejhezčí chlap na natáčení. Stará verze Becksyho se mi nezdá.´ Takže mu provedli tohle."

Samozřejmě, že jde o legraci, ale je zřejmé, že záměrem tvůrců bylo zaskočit fanoušky oblíbeného sportovce, kteří nebyli připraveni na to, že jejich idol bude vypadat tak... nepřitažlivě.

A jak vůbec došlo k tomu, že byl David obsazen? To prozradil režisér filmu Guy Ritchie. S Davidem Beckhamem jsou sousedé, často spolu chodí někam posedět nebo do posilovny, plus už spolu několikrát pracovali (Krycí jméno U.N.C.L.E., reklamy...), takže obsazení Beckhama nebylo překvapivé.

Co ale překvapivé je, že se film aktuálně horce těžce probojovává k tržbám 50 milionů dolarů při rozpočtu 175 milionů dolarů a mluví se o tom, že Warner Bros. na filmu prodělá něco kolem 150 milionů dolarů.

Viděli jste Krále Artuše? Co na něj říkáte?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat