Komiksové střípky: Strážci Galaxie Vol. 2 jsou rekordní. Noví mutanti v Deadpoolovi 2. A která postava z Hellboye měla mít vlastní film?

Komiksové zajímavosti.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 si vedou skvěle. Za první víkend v amerických kinech získali parádních 145 milionů dolarů a to je rekord. Ne, že by jiný film od Marvelu neutržil během premiérového víkendu více peněz, ale v případě druhých Strážců došlo k největšímu nárůstu tržeb ve srovnání s prvním dílem.

Ten začínal s 94,3 miliony dolarů, takže došlo k nárůstu o 50,7 milionů dolarů, také jinak o skoro 54 % a to je hodně slušný skok.

Ještě lépe je na tom sice Captain America, kdy Občanská válka (2016), který měl o 88,5 % lepší premiérové zisky než Návrat prvního Avengera (95 milionů dolarů vs 179,14 milionů dolarů) , ovšem, v tomto případě šlo o rozdíl mezi druhým a třetím dílem, ne prvním a druhým. V tomto ohledu jsou rekordní právě Guardians of the Galaxy.

Jinak se jim celosvětově podařil posbírat už nějakých 440 milionů dolarů, takže úspěch jako hrom.

Přivítejte nové mutanty

V Deadpoolovi 2 se můžeme těšit na dva nováčky a to mutanty Domino (Zazie Beetz) a Cablea (Josh Brolin), kdy oba budou mít výraznou roli, ale kromě nich uvidíme další supehrdiny a to Feral, Shatterstara a Sunspota.

Adan Canto jako Sunspot
Tahle trojka ale nebude mít ve filmu až tak výraznou roli, objeví se v potitulkové scéně, aby nalákali na plánovaný film X-Force.

FOX aktuálně hledá představitele pro zmíněné postavy, zřejmě si tak, že Adan Canto nezopakuje roli Sunspota z X-Men: Budoucí minulost (2014).

Jen pro upřesnění, Sunspot je mutantem, který dokáže absorbovat a využívat sluneční energii.

Feral je superhrdinka se zvířecím vzhledem, která má velmi ostré drápy a zuby, je extrémně mrštná, velmi silná a dovede se rychle léčit.

A nakonec tu máme Shatterstara, který pochází z planety Mojoworld, je geneticky upravený, takže je mnohem odolnější a silnější než běžný člověk, kromě toho dokáže otevírat teleportační brány a vysílat energetické vlny.

Na nováčky i staré známe se můžeme těšit 1. června 2018.

Který frajer z Hellboye málem dostal vlastní film?

Jak už víme, třetí díl Hellboye nebude, místo toho se dočkáme filmu s novým obsazením (celý článek) a to o překvapivější je informace, že se uvažovalo o spin-offu jedné z postav z původních filmů.

Spolucenárista jedničky Peter Briggs prozradil, že pracoval na filmu Silverlance: From The Files of The B.P.R.D. a v hlavní roli měl být Abe Sapien (Doug Jones/David Hyde Pierce):

"Přepracovali jsme a rozšířili tenhle projekt. Příběh měl strukturu podobnou Highlanderovi. Přesunul by se do nového Oddělení paranormálního výzkumu a obrany v Coloradu, Abe by měl stále problémy kvůli psychickému spojení s princeznou Nualou z Hellboye II, takže by se věnoval výzkumu historie Nualy a Nuada. Příběh by dospěl k divokému akčnímu finále v oddělení v Coloradu a figurovala by v něm Rasputinova vyvolávací rukavice z prvního filmu (a povedlo se nám propašovat do jedné scény Hellboye!). Pokud by byl film úspěšný, byl by prvním ze série příběhů z Oddělení paranormálního výzkumu a obrany."

Nakonec jsme se ale vcelku nepřekvapivě nedočkali, protože ani první dva filmy Hellboy neslavily kdovíjaký finanční úspěch (bez ohledu na to, že se staly kultovními).

Stáli byste o spin-off s Abem?

Zdroj: Facebook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat