Hugh Jackman chtěl ve filmech s Wolverinem vidět něco, po čem fanoušci už roky volají. Nevyšlo to

O co jde?

Filmový Wolverine (Hugh Jackman) se samozřejmě od toho komiksového dost liší. Tak to prostě chodí, ne vždy jsou filmaři věrní předloze. Ale jednu věc, kterou komiksový Wolverine proslul, chtěli fandové vidět v kině už od doby, kdy se Logan představil ve filmu X-Men (2000). Řeč je o jeho proslulém žluto-modrém kostýmu.

A málem k tomu došlo ve filmu Wolverine (2013), ale daný moment se nakonec ve finální verzi neobjevil. Rozpovídal se o tom Hugh Jackman:

"Bylo pár věcí, u kterých jsem nemohl přijít na to, jak dosáhnout toho, aby fungovaly. Fanoušci neustále říkají, ´Kdy tě uvidíme v modrém a žlutém spandexu? Musíme ten záběr vidět!´ Trochu jsme to zkusili v The Wolverine, ale nakonec to nevyšlo - na konci v letadle otevře box a je tam tenhle oblek. Myslím, že to skončilo vystřižené. Oblek je jedna věc, ale prostě jsme nemohli přijít na to, jak to vyřešit, aby to fungovalo a pokud někdo ví, jak na to, tak do toho."

Asi není snadné "propašovat" do filmu tak výrazný kostým, aniž by to působilo moc okatě nebo podivně. A pokud se nemýlím, ve filmu X-Men byla dokonce narážka na tento kostým a postavy se zasmály představě toho, že by si ho Wolverine oblékl.

A protože Hugh už si zřejmě Wolverina nezahraje, tak ho asi v barevném spandexu neuvidíme. Maximálně tak během Halloweenu nebo v nějaké zábavné televizní show.

Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat