Fandové nejsou idioti, poznají, když se něco dělá pro peníze, prohlásila Milla Jovovich na adresu rebootu série Resident Evil

Co se jí nezdá?

Před pár dny byla oznámena dost překvapivá zpráva a to, že se pracuje na rebootu série Resident Evil. Není překvapivé, že vzniká nová verze, ale je zarážející, že vzniká tak brzy po konci předchozí série (Resident Evil: Poslední kapitola měl premiéru 26. ledna tohoto roku).

Některé to dost zarazilo, ale co na to říká představitelka Alice Milla Jovovich?

"Myslím, že spousta lidí se v případě těchto sérií dost předbíhá. A v tom se skrývá riziko. Chtějí reboot Resident Evil už dlouhou dobu a poslouchejte, miluji svět Resident Evil. Myslím, že je to skvělý materiál, udělala bych to, pokud bych byla producentka. Domnívám se, že to, co dělá Resident Evil tak speciálním je to, že lidé, kteří na něm pracují opravdu milují to, co dělají a jsou skutečně fanoušky hry. Doporučila bych, abyste našli lidi, kteří pro to mají stejnou vášeň, dříve než začnete mluvit o rebootech. Myslím, že jestliže se vydáte do tohoto žánru, lidé jsou dost citliví, pokud jde o imitování. Jsou tu skuteční fandové ve sci-fi/akčním/horovém světě, kteří nejsou idioti. Oni poznají, pokud něco vznikne, protože to lidé milují a vycítí i to, pokud je něco uděláno jen pro peníze."

Jestliže tedy přehlédneme to, jak Milla básní o už vzniklých filmech Resident Evil (které veskrze nesou zrovna vrcholem akčního žánru), tak má pravdu, diváci nejsou trubci a poznají, pokud někdo něco natočí jen, aby si namastil kapsu. A s ohledem na to, že reboot Resident Evil vzniká pár měsíců po konci původní série, trochu (hodně) to vypadá, že peníze hrají jednu z nejdůležitějších rolí.

Jak se vám líbila původní série Resident Evil?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat